Zile për thirrje

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 7.99
5.00
Ju kurseni: €2.99
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
1086

Zile për thirrje ideale për hotel, restaurant apo vende të ndryshme sipas dëshires suaj

Baza e saj është e ndërtuar nga metali


Praktike dhe cilesore


Zile për thirrje ideale për hotel, restaurant apo vende të ndryshme sipas dëshires suaj


Baza e saj është e ndërtuar nga metali


Praktike dhe cilesore

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Zile për thirrje, e cila mundë të përdoret per hotel, restaurant apo vende të ndryshme sipas dëshires suaj.

Baza e saj është e ndërtuar nga metali dhe ka një kualitet të lartë.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim