​Mini speaker 2.0

​Mini speaker 2.0

Hover over an image to enlarge

5.00
Ne stok
+

Sasia minimale per "​Mini speaker 2.0" eshte 1.


— ose —

Blej permes telefonit
  • Mini speaker 2.0 , 2wx2 , 3.5mm jack, USB, suitable for pc, cp. Mp3
  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/ 24 orë në ditë, çdo ditë të javës.
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

  • Mini speaker 2.0 , 2wx2 , 3.5mm jack, USB, suitable for pc, cp. Mp3
  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/ 24 orë në ditë, çdo ditë të javës.


Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim