❄Russell Hobbs Blender tavoline Desire Collection 18996-56

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 52.79
34.32
Ju kurseni: €18.47
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
18996-56

Specifika:

 • 750 në ngarkëse maksimale
 • Ibrik xhami me kapacitet 1.5 litra
 • Brisqe nga celiku i pastër me skaje të dhembezuara për bluarje me te lehtë
 • 2 shkalle shpejtesie dhe puls
 • Tas per mbushje i palosur në kapak
 • Kycje sigurie në bazë
 • Vend për palosjen e gajtanit
 • Kembë qe nuk rreshqasin në tavolinë
 • Siperfaqe e dizajnuar me ngjyrë të kuqe të bukur me detaje të zeza
 • 2 vite Garancion.

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Specifika:

 • 750 në ngarkëse maksimale
 • Ibrik xhami me kapacitet 1.5 litra
 • Brisqe nga celiku i pastër me skaje të dhembezuara për bluarje me te lehtë
 • 2 shkalle shpejtesie dhe puls
 • Tas per mbushje i palosur në kapak
 • Kycje sigurie në bazë
 • Vend për palosjen e gajtanit
 • Kembë qe nuk rreshqasin në tavolinë
 • Siperfaqe e dizajnuar me ngjyrë të kuqe të bukur me detaje të zeza
 • 2 vite Garancion.

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim
Në të njejtin qmim!
Kurse
19%
(0)
Ci2725
Kurse
8%
(0)
Ci76