Russell Hobbs Desire Kitchen Machine 23480-56

Kurse
37%

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 299.00
189.00
Ju kurseni: €110.00
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
23480-56

Specifikat:

 • 1000 watt me veprim perzierjeje bredhese
 • Kontroll i ndryshueshem i shpejtësise - 10 shpejtesi
 • Tas nga celiku i pastër me kapacitet 5 litra
 • 3 shtesa miksimi: rrahes, grepi për brume, perzieres
 • Tas për bluarje prej 1.5 liter
 • Rrethi mbylles nga plastika e tejdukshme me hapesire per shtimin e perperesve gjate perzierjes
 • Ngritje nga lartë për heqje dhe pastrim të lehtë të elementeve të perzierjes dhe tasit
 • Hapesire për palosje të gajtanit
 • Kembe qe nuk rreshqasisn në tavolinë
 • 2 vite Garancion

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Specifikat:

 • 1000 watt me veprim perzierjeje bredhese
 • Kontroll i ndryshueshem i shpejtësise - 10 shpejtesi
 • Tas nga celiku i pastër me kapacitet 5 litra
 • 3 shtesa miksimi: rrahes, grepi për brume, perzieres
 • Tas për bluarje prej 1.5 liter
 • Rrethi mbylles nga plastika e tejdukshme me hapesire per shtimin e perperesve gjate perzierjes
 • Ngritje nga lartë për heqje dhe pastrim të lehtë të elementeve të perzierjes dhe tasit
 • Hapesire për palosje të gajtanit
 • Kembe qe nuk rreshqasisn në tavolinë
 • 2 vite Garancion

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim