TEFAL A5633252 Tenxhere

Hover over an image to enlarge

19.00
Ne stok
+

Sasia minimale per "TEFAL A5633252 Tenxhere" eshte 1.


— ose —

Blej permes telefonit

Tenxhere TEFAL një zgjidhje e shpejtë dhe e thjeshtë për të gatuar.

 • Diametri 24 cm
 • Posedon indikator të nxehtësis
 • Posedon kapakun metalik për mbyllje
 • Dorezën mbajtëse

  Shijoni ushqimet e shëndetshme të pregatitura me këtë tenxhere.Shumë praktike dhe e lehtë për përdorim dhe pastrohet lehte.

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Tenxhere TEFAL një zgjidhje e shpejtë dhe e thjeshtë për të gatuar.

 • Diametri 24 cm
 • Posedon indikator të nxehtësis
 • Posedon kapakun metalik për mbyllje
 • Dorezën mbajtëse

  Shijoni ushqimet e shëndetshme të pregatitura me këtë tenxhere.Shumë praktike dhe e lehtë për përdorim dhe pastrohet lehte.


Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim