TEFAL D4213252 Tenxhere

Hover over an image to enlarge

42.00
Ne stok
+

Sasia minimale per "TEFAL D4213252 Tenxhere" eshte 1.


— ose —

Blej permes telefonit

Tenxhere TEFAL një zgjidhje e shpejtë dhe e thjeshtë për të gatuar.

  • Diametri 24 cm
  • Posedon kapakun për mbyllje
  • Tenxherja është e mbështjellur nga materiali i qeramikës
  • Posedon indikator të inxetsis që do të ju mundësoj ta dini se kur tenxherja është e nxehtë

Shijoni ushqimet e shëndetshme të pregatitura me këtë tenxhere.

Shumë praktike dhe e lehtë për përdorim dhe pastrohet lehte.

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Tenxhere TEFAL një zgjidhje e shpejtë dhe e thjeshtë për të gatuar.

  • Diametri 24 cm
  • Posedon kapakun për mbyllje
  • Tenxherja është e mbështjellur nga materiali i qeramikës
  • Posedon indikator të inxetsis që do të ju mundësoj ta dini se kur tenxherja është e nxehtë

Shijoni ushqimet e shëndetshme të pregatitura me këtë tenxhere.

Shumë praktike dhe e lehtë për përdorim dhe pastrohet lehte.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim