TEFAL C1502743 Tenxhere

Kurse
59%

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 29.00
12.00
Ju kurseni: €17.00
Ne stok
+

Sasia minimale per "TEFAL C1502743 Tenxhere" eshte 1.


— ose —

Blej permes telefonit

Tigan i thellë Salcash, kapaciteti 1L, dorëz lëvizëse. Zgjedhja e përkryer për cdo kuzhinë: qëndrueshmëri dhe super lehtësi në përdorim dhe mirëmbajtje.

Informata teknike :

 • Diametëri i brendshëm 14 cm
 • Mbrendësia e taves/tiganit tefllon- material jo ngjitës
 • Material alumini
 • E përshtatshme për pllaka elektrike,me plin, me zjarr.
 • Lahet në enëlarëse
 • Doreza lëvizëse që mundëson vendosjën në rraft pa marrë hapsirë shtesë
 • Prodhim EU
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/ 24 orë në ditë, cdo ditë të javës.
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Tenxhere e thellë Salcash, kapaciteti 1L, dorëz lëvizëse. Zgjedhja e përkryer për cdo kuzhinë: qëndrueshmëri dhe super lehtësi në përdorim dhe mirëmbajtje.

Informata teknike :

 • Diametëri i brendshëm 14 cm
 • Mbrendësia e taves/tiganit tefllon- material jo ngjitës
 • Material alumini
 • E përshtatshme për pllaka elektrike,me plin, me zjarr.
 • Lahet në enëlarëse
 • Doreza lëvizëse që mundëson vendosjën në rraft pa marrë hapsirë shtesë
 • Prodhim EU

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/ 24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim