Pllakë montuse VOX EBC 400DB

Pllakë montuse e panvarur VOX

Hover over an image to enlarge

169.00
Nuk ka ne stok

Sasia minimale per "Pllakë montuse VOX EBC 400DB" eshte 1.

Pllake montuese e pavarur me 4 zona me çmim të volitshëm.Pllaka është e ndërtuar nga materiali qelq dhe keramike, qithashtu përmban komanda digjitale dhe...
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Pllake montuese e pavarur me 4 zona me çmim të volitshëm.Pllaka është e ndërtuar nga materiali qelq dhe keramike, qithashtu përmban komanda digjitale dhe qelësin për siguri që mundëson parandalimin e reziqeve .

Dimenzioni i pllakës : 57.6 x 51.6 cm

Pesha : 7.9 kg

Dimenzioni i zonës në pjesën e sipërme në anën e majt : 145mm/1200W

Dimenzioni i zonës në pjesën e sipërme në anën e djath : 180mm/1800W

Dimenzioni i zonës në pjesën e poshtme në anën e majt : 180mm/1800W

Dimenzioni i zonës në pjesën e poshtme në anën e djatht :145mm/1200W

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim