Pllakë montuse VOX EBC 410DB

Hover over an image to enlarge

189.00
Ne stok
+

Sasia minimale per "Pllakë montuse VOX EBC 410DB" eshte 1.


— ose —

Blej permes telefonit
Pllake montuese e pavarur me 5 zona me çmim të volitshëm.Pllaka është e ndërtuar nga materiali qelq dhe keramike, qithashtu përmban komanda digjitale dhe...
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Pllake montuese e pavarur me 5 zona me çmim të volitshëm.Pllaka është e ndërtuar nga materiali qelq dhe keramike, qithashtu përmban komanda digjitale dhe qelësin për siguri që mundëson parandalimin e reziqeve .

Dimenzioni i pllakës : 57.6 x 51.6 cm

Pesha : 7.9 kg

Dimenzioni i zonës në pjesën e sipërme në anën e majt : 145mm/1200W

Dimenzioni i zonës në pjesën e sipërme në anën e djath : 180mm/1800W

Dimenzioni i zonës në pjesën e poshtme në anën e majt : 210mm / 2300W + Zona e vogël 145mm

Dimenzioni i zonës në pjesën e poshtme në anën e djatht :145mm/1200W

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim