RH EXPLORE HAND MIXER 22230-56

Kurse
10%

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 23.21
20.99
Ju kurseni: €2.22
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
22230-56

Specifika:

 • 5 shpejtesi
 • Operim me nje buton
 • Ideal per fillestaret
 • Buton te lirimit per heqje te lehte te perzieresve per pastrim
 • Perzieres kromi dhe nje pale rrahes shtese
 • 125watt.
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Specifika:

 • 5 shpejtesi
 • Operim me nje buton
 • Ideal per fillestaret
 • Buton te lirimit per heqje te lehte te perzieresve per pastrim
 • Perzieres kromi dhe nje pale rrahes shtese
 • 125watt.
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim