Russell Hobbs aparat per kafe me bluarje 20060-56

Kurse
27%

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 259.00
189.00
Ju kurseni: €70.00
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
20060-56

Specifikat:

 • Aparat i kafëse me grirje dhe pjekje
 • 9 shkalle, nga e trashë në të hollë
 • Kontroll digjital me LCD display
 • Tajmer & ore që mund të programohet në 24 orë me fikje automatike
 • Kontroll i forces së bluarjës
 • Kapacitet 1.5 lirta – 10 filxhana
 • Hapësira e kokrrave për bluarje 250g
 • Mbajtesja e filterit hiqet për pastrim të lehtë
 • 1000 watt
 • 2 vite Garancion.
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Specifikat:

 • Aparat i kafëse me grirje dhe pjekje
 • 9 shkalle, nga e trashë në të hollë
 • Kontroll digjital me LCD display
 • Tajmer & ore që mund të programohet në 24 orë me fikje automatike
 • Kontroll i forces së bluarjës
 • Kapacitet 1.5 lirta – 10 filxhana
 • Hapësira e kokrrave për bluarje 250g
 • Mbajtesja e filterit hiqet për pastrim të lehtë
 • 1000 watt
 • 2 vite Garancion.
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim