❄Russell Hobbs aparat per pergatitje te ushqimit me avull 19270-56

Kurse
7%

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 45.99
42.61
Ju kurseni: €3.38
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
19270-56

Specifika:

 • Zien me avull orizin, perimet dhe peshkun (tri lloje ushqimesh) perderisa ruan ne maksimum vitaminat dhe vlerat ushqyesBaze te lemuar nga çelik paster
 • 800 Watt fuqi
 • 3 shtresa te shportave me kapacitet total 9 litra
 • Vend-hyrje e ujit nga dy anët
 • Tas për oriz 1 ltersh, mbajtës të vezëve në shporta
 • Tajmer 60 minutesh me fikje automatike
 • Zile për të sinjalizuar perfundimin e ciklit te zierjës
 • Shporte për pikje për mbledhje të ujit të pikur
 • 800 watt
 • 2 vite Garancion.
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Specifika:

 • Zien me avull orizin, perimet dhe peshkun (tri lloje ushqimesh) perderisa ruan ne maksimum vitaminat dhe vlerat ushqyesBaze te lemuar nga çelik paster
 • 800 Watt fuqi
 • 3 shtresa te shportave me kapacitet total 9 litra
 • Vend-hyrje e ujit nga dy anët
 • Tas për oriz 1 ltersh, mbajtës të vezëve në shporta
 • Tajmer 60 minutesh me fikje automatike
 • Zile për të sinjalizuar perfundimin e ciklit te zierjës
 • Shporte për pikje për mbledhje të ujit të pikur
 • 800 watt
 • 2 vite Garancion.
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim