Russell Hobbs Vluese uji Kitchen Collection 2200watt 19630-56

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 34.90
27.90
Ju kurseni: €7.00
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
19630-70

Specifika:

 • Siperfaqe e bardhë e shkelqyer
 • 1.7 Litra kapacitet
 • Drite treguese kur është ndezur
 • 360° bazë të rrumbullaket
 • Nxemesin të mbuluar brenda
 • Vend për mbeshtjellje të gajtanit
 • Filteri i ujit andi-gelqere qe hiqet dhe pastrohet lehtë
 • Buton shtypes per hapjen e kapakut
 • Mates i nivelit të ujit i lehte për ta parë
 • 2200 watt
 • 2 vite Garancion.
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Specifika:

 • Siperfaqe e bardhë e shkelqyer
 • 1.7 Litra kapacitet
 • Drite treguese kur është ndezur
 • 360° bazë të rrumbullaket
 • Nxemesin të mbuluar brenda
 • Vend për mbeshtjellje të gajtanit
 • Filteri i ujit andi-gelqere qe hiqet dhe pastrohet lehtë
 • Buton shtypes per hapjen e kapakut
 • Mates i nivelit të ujit i lehte për ta parë
 • 2200 watt
 • 2 vite Garancion.
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim