❄Samsung VCC4550 Thitëse elektrike

Kurse
12%

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 75.00
66.00
Ju kurseni: €9.00
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit

Informata teknike :

  • Fuqia elektrike 1800W
  • Fuqia e thithjes 370W
  • Brushë thithese me dy gjendje
  • Kapaciteti i thesit te pluhurit 1.3 Litra
  • Ngyra e kaltert.

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/ 24 orë në ditë, çdo ditë të javës.

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Informata teknike :

  • Fuqia elektrike 1800W
  • Fuqia e thithjes 370W
  • Brushë thithese me dy gjendje
  • Kapaciteti i thesit te pluhurit 1.3 Litra
  • Ngyra e kaltert.

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/ 24 orë në ditë, çdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim