❄SAMSUNG VC20F70HUCC/GE Thithëse elektrike

Kurse
11%

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 189.00
169.00
Ju kurseni: €20.00
Nuk ka ne stok

Sasia minimale per "❄SAMSUNG VC20F70HUCC/GE Thithëse elektrike" eshte 1.

Thithese

Informata teknike:

 • Kapaciteti 2100 W
 • Fuqia thithese 360 W
 • Pa thes,Kapaciteti I dispenzerit per mbeturina 2 L
 • Senzor per pluhur
 • Niveli I zhurmes 74dBa
 • 2 Vite Garancion

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/ 24 orë në ditë, çdo ditë të javës.

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Thithese

Informata teknike:

 • Kapaciteti 2100 W
 • Fuqia thithese 360 W
 • Pa thes,Kapaciteti I dispenzerit per mbeturina 2 L
 • Senzor per pluhur
 • Niveli I zhurmes 74dBa
 • 2 Vite Garancion

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/ 24 orë në ditë, çdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim