Hekur për hekurosje Rusell&Hoobs

Kurse
13%

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 39.99
34.99
Ju kurseni: €5.00
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
4008496855117
 • 2400 watt
 • Rezervuar të ujit me kapacitet 320ml
 • 45g avull të vazhdueshëm
 • 120g hedhje të avullit
 • Gjenerim automatik të avullit
 • Spray dhe spërkatje
 • Pllakë që nuk ngjitet
 • Nuk lejon pikjen e ujit
 • Hedhje vertikale të avullit dhe funksion të vetë- pastrimit
 • Dorezë komfortë & dhe rregullator të lehtë të temperaturës
 • Rezervuar të tejdukshëm dhe të lehtë për ta mbushur
 • Gajtan të gjatë 2 metra
 • 2 vite Garancion.
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

 • 2400 watt
 • Rezervuar të ujit me kapacitet 320ml
 • 45g avull të vazhdueshëm
 • 120g hedhje të avullit
 • Gjenerim automatik të avullit
 • Spray dhe spërkatje
 • Pllakë që nuk ngjitet
 • Nuk lejon pikjen e ujit
 • Hedhje vertikale të avullit dhe funksion të vetë- pastrimit
 • Dorezë komfortë & dhe rregullator të lehtë të temperaturës
 • Rezervuar të tejdukshëm dhe të lehtë për ta mbushur
 • Gajtan të gjatë 2 metra
 • 2 vite Garancion.
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim
Në të njejtin qmim!
Kurse
19%
(0)
Ci2725
Kurse
8%
(0)
Ci76