Russell Hobbs Hekur Extreme Glide 2400watt 21530-56

Kurse
26%

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 46.90
34.90
Ju kurseni: €12.00
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
21530-56

Specifikat:

 • 2400 watt
 • Pllakë qeramike 55% super me të lemuar
 • Pllakë të imbushur me tourmalinë
 • 45g avull i vazhdueshm
 • 150g hedhje e avullit
 • Fikje automatike për siguri
 • 2.5 metra gajtan te gjatë
 • Anti-drip – nuk pikon, anti-scale-nuk krijon gurë
 • 350ml rezervuari i ujit
 • Hekurosje në të thatë / me avull / Sprej & sperkatje
 • Funksion për vete-pastrim
 • Avullim i fuqishem vertikal
 • Doreze dhe rregulator të butë në prekje
 • 2 vite Garancion.

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Specifikat:

 • 2400 watt
 • Pllakë qeramike 55% super me të lemuar
 • Pllakë të imbushur me tourmalinë
 • 45g avull i vazhdueshm
 • 150g hedhje e avullit
 • Fikje automatike për siguri
 • 2.5 metra gajtan te gjatë
 • Anti-drip – nuk pikon, anti-scale-nuk krijon gurë
 • 350ml rezervuari i ujit
 • Hekurosje në të thatë / me avull / Sprej & sperkatje
 • Funksion për vete-pastrim
 • Avullim i fuqishem vertikal
 • Doreze dhe rregulator të butë në prekje
 • 2 vite Garancion.

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim
Në të njejtin qmim!
Kurse
19%
(0)
Ci2725
Kurse
8%
(0)
Ci76