❄❄Russell Hobbs Hekur me rezervuar levizes 2400watt 21260-56

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 45.67
31.97
Ju kurseni: €13.70
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
21260-56

Specifika:

 • Sistem hiq-mbush-hekurosë
 • Rezervuar i ujit që hiqet nga baza për mbushje të lehtë me ujë
 • Mbushje direct nga qeshmja
 • Fuqi 2400 watt, - Pllakë qeramike
 • 35g avull i vazhdueshem 120g avull me hedhj
 • Rezervuari i ujit 200ml, nuk pikon, nuk krijon gurë
 • Gajtan te gjate 2.5 metra
 • E thate / Me avull / Sprej & sperkatje
 • Avull i ndryshueshëm
 • Funksion për vete-pastrim
 • Hedhje e fuqishme vertikale e avullit
 • Dorëze dhe rregullaor të butë në prekje
 • Fikje automatike për siguri.

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Specifika:

 • Sistem hiq-mbush-hekurosë
 • Rezervuar i ujit që hiqet nga baza për mbushje të lehtë me ujë
 • Mbushje direct nga qeshmja
 • Fuqi 2400 watt, - Pllakë qeramike
 • 35g avull i vazhdueshem 120g avull me hedhj
 • Rezervuari i ujit 200ml, nuk pikon, nuk krijon gurë
 • Gajtan te gjate 2.5 metra
 • E thate / Me avull / Sprej & sperkatje
 • Avull i ndryshueshëm
 • Funksion për vete-pastrim
 • Hedhje e fuqishme vertikale e avullit
 • Dorëze dhe rregullaor të butë në prekje
 • Fikje automatike për siguri.

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim