❄ VOX VSA9-12WE Klimë Me montim FALAS

Kurse
14%

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 349.00
299.00
Ju kurseni: €50.00
Nuk ka ne stok

Klimë VOX me sistem të ndarjes (Split System) me WI-FI modul të integruar

Informata teknike :

 • Kapaciteti : 12000 BTU
 • Klasa energjike : A
 • Gas ekologjik R410A
 • Black Light Display
 • Kohëmatës
 • Jonizues
 • Sistem të vetpastrimit
 • Sleep mode

Mbajteset , gypat dhe montimi FALAS!

2 VITE GARANCION

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Klimë VOX me sistem të ndarjes (Split System) me WI-FI modul të integruar

Mbajteset , gypat si dhe montimi FALAS!

Informata teknike :

 • Kapaciteti : 12000 BTU
 • Klasa energjike : A
 • Gas ekologjik R410A
 • Black Light Display
 • Kohëmatës
 • Jonizues
 • Sistem të vetpastrimit
 • Sleep mode

2 VITE GARANCION


Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim