❄Russell Hobbs Steam & Clean Mop 21340-56

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 135.00
89.90
Ju kurseni: €45.10
Nuk ka ne stok
21340-56

Specifika:

 • 1600 watt
 • 700ml rezervuar i ujit – nuk krijon gure
 • 33 seconda koha e nxehjës
 • 20 minuta kohë e pastrimit me një mbushje ujë
 • Dalje e shpejte e vazhdueshme e avullit
 • 2 lecka për pastrim me fibra •
 • Rreshqites ne tepih
 • Tas që mbushet me ujë
 • Rezervuar qe hiqet për ta mbushur
 • Drite treguese kur është gati
 • 6 metra gajtan me vend për palosje te gajtanit
 • 2.8 kg peshë
 • 2 vite Garancion.
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Specifika:

 • 1600 watt
 • 700ml rezervuar i ujit – nuk krijon gure
 • 33 seconda koha e nxehjës
 • 20 minuta kohë e pastrimit me një mbushje ujë
 • Dalje e shpejte e vazhdueshme e avullit
 • 2 lecka për pastrim me fibra •
 • Rreshqites ne tepih
 • Tas që mbushet me ujë
 • Rezervuar qe hiqet për ta mbushur
 • Drite treguese kur është gati
 • 6 metra gajtan me vend për palosje te gajtanit
 • 2.8 kg peshë
 • 2 vite Garancion.
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim