❄Dredhuese për flokë

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 155.00
95.00
Ju kurseni: €60.00
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
Ci8725

Specifika:

 • 62% me pak demtim te flokeve dhe kacurrela te buta qe zgjatsin tere diten.
 • HydraCare ofron ballans perfekt te lageshtise dhe nxehtesise .
 • Avulli i ftohtë hidraton flokët dhe lejon stilim me me pak nxehtësi për butësi salloni dhe mbrojtje nga dëmtimi.
 • Cilinder me trashësi 25mm për kacurrela mesatare të bukura.
 • Cilinder nga Qeramika e avansuar, të mbushura me Keratine, vaj Argani dhe Makadami për floke me shkelqim dhe dukje të shendoshë.
 • Display Digjital te intergruar.
 • 5 shkalle variabile të temperatures deri ne 220°C .
 • Nxehje e shpejte per 30 sekonda për stilim të shpejtë.
 • Fikje automatke për siguri pas 60 minutash .
 • Voltazhe univerzale.
 • Qante luksoze rezistente ndaj nxehtësisë.
 • Gajtan rrotullues.
 • 2 vite Garancion.
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Specifika:

 • 62% me pak demtim te flokeve dhe kacurrela te buta qe zgjatsin tere diten.
 • HydraCare ofron ballans perfekt te lageshtise dhe nxehtesise .
 • Avulli i ftohtë hidraton flokët dhe lejon stilim me me pak nxehtësi për butësi salloni dhe mbrojtje nga dëmtimi.
 • Cilinder me trashësi 25mm për kacurrela mesatare të bukura.
 • Cilinder nga Qeramika e avansuar, të mbushura me Keratine, vaj Argani dhe Makadami për floke me shkelqim dhe dukje të shendoshë.
 • Display Digjital te intergruar.
 • 5 shkalle variabile të temperatures deri ne 220°C .
 • Nxehje e shpejte per 30 sekonda për stilim të shpejtë.
 • Fikje automatke për siguri pas 60 minutash .
 • Voltazhe univerzale.
 • Qante luksoze rezistente ndaj nxehtësisë.
 • Gajtan rrotullues.
 • 2 vite Garancion.
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim