Drejtues për flokë

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 179.00
115.00
Ju kurseni: €64.00
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
S8700

Specifika:

 • 68% me pak demtim te flokëve dhe butësi me e lartë qe zgjatë tërë ditën
 • HydraCare ofron ballans perfekt te lageshtise dhe nxehtesise .
 • Avulli i ftohtë hidraton flokët dhe lejon stilim me me pak nxehtësi për butësi salloni dhe mbrojtje nga demtimi.
 • Pllakat nga Qeramika e avansuar, të mbushura me Keratine, vaj Argani dhe Makadami për flokë me shkëlqim dhe dukje të shendoshë
 • Display Digjital të intergruar
 • Shkalle variabile të temperaturës deri në 230°C
 • Nxehje e shpejtë për 15 sekonda për stilim të shpejtë
 • Fikje automatke për siguri pas 60 minutash
 • Kycje të pllakave për deponim
 • Voltazhe univerzale
 • Qante luksoze rezistente ndaj nxehtesisë
 • Gajtan rrotullues
 • 2 vite Garancion.

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Specifika:

 • 68% me pak demtim te flokëve dhe butësi me e lartë qe zgjatë tërë ditën
 • HydraCare ofron ballans perfekt te lageshtise dhe nxehtesise .
 • Avulli i ftohtë hidraton flokët dhe lejon stilim me me pak nxehtësi për butësi salloni dhe mbrojtje nga demtimi.
 • Pllakat nga Qeramika e avansuar, të mbushura me Keratine, vaj Argani dhe Makadami për flokë me shkëlqim dhe dukje të shendoshë
 • Display Digjital të intergruar
 • Shkalle variabile të temperaturës deri në 230°C
 • Nxehje e shpejtë për 15 sekonda për stilim të shpejtë
 • Fikje automatke për siguri pas 60 minutash
 • Kycje të pllakave për deponim
 • Voltazhe univerzale
 • Qante luksoze rezistente ndaj nxehtesisë
 • Gajtan rrotullues
 • 2 vite Garancion.

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim
Në të njejtin qmim!
Kurse
30%
(0)
TH1781310
169.00
118.30