Remington Makine Grooming set PG6130

Kurse
23%

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 42.90
33.00
Ju kurseni: €9.90
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
PG6130

Specifikat:

 • Tehe të mbështjellura titaniumi
 • Vetë-mprehje e përhershme e teheve
 • 4 koka të ndryshme  Prerësen kryesore
 • Prerësen lineare për vesh dhe hundë
 • Prerësin detaj për prerje të afërt (0.2 mm)
 • Kokën e vogël për rruarje
 • 5 krehër të fiksuar (1.5, 3, 6, 9, 12mm)
 • Rimbushëse – deri 40 minuta përdorim pa gajtan
 • 16 orë koha e ri-mbushjes së plotë
 • Dritë treguese kur është duke u mbushur
 • Koka që lahen në ujë për pastrim të lehtë
 • Dorezë ergonomike
 • Stand për rimbushje dhe qëndrim në të
 • 2 vite Garancion.
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Specifikat:

 • Tehe të mbështjellura titaniumi
 • Vetë-mprehje e përhershme e teheve
 • 4 koka të ndryshme  Prerësen kryesore
 • Prerësen lineare për vesh dhe hundë
 • Prerësin detaj për prerje të afërt (0.2 mm)
 • Kokën e vogël për rruarje
 • 5 krehër të fiksuar (1.5, 3, 6, 9, 12mm)
 • Rimbushëse – deri 40 minuta përdorim pa gajtan
 • 16 orë koha e ri-mbushjes së plotë
 • Dritë treguese kur është duke u mbushur
 • Koka që lahen në ujë për pastrim të lehtë
 • Dorezë ergonomike
 • Stand për rimbushje dhe qëndrim në të
 • 2 vite Garancion.
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.


Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim