❄Remington set makinash + Pako DHURATE

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 44.90
32.00
Ju kurseni: €12.90
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
MB4122

Specifika:

 • Tehe të dhëmbëzuara Capture Trim – për një përformancë të mprehtë të prerjes
 • Krahër që rregullohet me 9 shkallë gjatësie (1.5 deri 18mm)
 • Tehe nga çeliku i pastër  Tehe që mund të lahen
 • Operon me bateri  2 x AAA bateri Varta të përfshira në paketim
 • Brushë për pastrim DHURATE: Plus: Makinë për prerjen e çimeve në hundë dhe vesh
 • Qantë udhëtimi lehtë  Stand për qëndrim gjatë ri-mbushjes.

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Specifika:

 • Tehe të dhëmbëzuara Capture Trim – për një përformancë të mprehtë të prerjes
 • Krahër që rregullohet me 9 shkallë gjatësie (1.5 deri 18mm)
 • Tehe nga çeliku i pastër  Tehe që mund të lahen
 • Operon me bateri  2 x AAA bateri Varta të përfshira në paketim
 • Brushë për pastrim  DHURATE: Makinë për prerjen e çimeve në hundë dhe vesh
 • Qantë udhëtimi lehtë  Stand për qëndrim gjatë ri-mbushjes.

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim