Vivax Imago DVB-T2 153

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 23.00
19.00
Ju kurseni: €4.00
Nuk ka ne stok

Sasia minimale per "Vivax Imago DVB-T2 153" eshte 1.

02355509
 • Pajisje (reserver).
 • Informata teknike:
 • DVB-T2 153
 • MPEG2,MPEG4
 • T2, H.264
 • SCART 1
 • HDMI, PVR
 • RF OUT.
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Pajisje (reserver).

Informata teknike:

 • DVB-T2 153
 • MPEG2,MPEG4
 • T2, H.264
 • SCART 1
 • HDMI, PVR
 • RF OUT
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

 • Pajisje (reserver).
 • Informata teknike:
 • DVB-T2 153
 • MPEG2,MPEG4
 • T2, H.264
 • SCART 1
 • HDMI, PVR
 • RF OUT.
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim