Vivax IMAGO LED TV-32LE100T2S2, HD, DVB-T2/C/S2

Hover over an image to enlarge

159.00
Nuk ka ne stok

Sasia minimale per "Vivax IMAGO LED TV-32LE100T2S2, HD, DVB-T2/C/S2" eshte 1.

02356255
 • Televizor që ofron pamje origjinale, posedon kualitet të lartë dhe cilësi të ngjyrave që transmetohen.
 • Informata tenike :
 • Vivax IMAGO LED TV-32LE100T2S2, HD, DVB-T2/C/S2
 • 32"/80cm DVB-T2, DVB-S2, DVB-C,
 • Satelit, LED HD Ready 1366x768pix,
 • DVB-T2 H.265 / H.264, DVB-T MPEG4, DVB-S2, ATV,
 • USB PVR, RF+F Antena ul., 3xHDMI, SCART, PCin/PC Audio, SPDIF Coax Digital, AV,
 • Component YPbPr, CI+ ulaz, A, 200 Hz.
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës

Televizor që ofron pamje origjinale, posedon kualitet të lartë dhe cilësi të ngjyrave që transmetohen.

Informata tenike :

Vivax IMAGO LED TV-32LE100T2S2, HD, DVB-T2/C/S2

 • 32"/80cm DVB-T2, DVB-S2, DVB-C,
 • Satelit, LED HD Ready 1366x768pix,
 • DVB-T2 H.265 / H.264, DVB-T MPEG4, DVB-S2, ATV,
 • USB PVR, RF+F Antena ul., 3xHDMI, SCART, PCin/PC Audio, SPDIF Coax Digital, AV,
 • Component YPbPr, CI+ ulaz, A, 200 Hz
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

 • Televizor që ofron pamje origjinale, posedon kualitet të lartë dhe cilësi të ngjyrave që transmetohen.
 • Informata tenike :
 • Vivax IMAGO LED TV-32LE100T2S2, HD, DVB-T2/C/S2
 • 32"/80cm DVB-T2, DVB-S2, DVB-C,
 • Satelit, LED HD Ready 1366x768pix,
 • DVB-T2 H.265 / H.264, DVB-T MPEG4, DVB-S2, ATV,
 • USB PVR, RF+F Antena ul., 3xHDMI, SCART, PCin/PC Audio, SPDIF Coax Digital, AV,
 • Component YPbPr, CI+ ulaz, A, 200 Hz.
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim