VIVAX IMAGO LED TV-32LE74SM, HD, DVB-T/C/T2, Smart Android

Hover over an image to enlarge

219.00
Nuk ka ne stok

Sasia minimale per "VIVAX IMAGO LED TV-32LE74SM, HD, DVB-T/C/T2, Smart Android" eshte 1.

02356076

Televizor që ofron pamje origjinale, posedon kualitet të lartë dhe cilësi të ngjyrave që transmetohen.

Informata teknike:

LED TV 32LE74SM,

 • Smart TV, HD, DVB-T / C / T2 / C, 32 "/ 80 cm, 1366x768,
 • Brightness 250 cd / m2, Contrast Ratio 1200: 1
 • Viewing angle 176 ° / 176 °
 • Response time 5 ms, HDMI 2,
 • Component 1, SCART 1, 1 VGA, 1 USB, Wi-Fi,
 • Hotel mode, en.kl.A Android 4.4 1GB / 8GB Dual core

Garancioni 24 muaj

Televizor që ofron pamje origjinale, posedon kualitet të lartë dhe cilësi të ngjyrave që transmetohen.

Informata teknike:

LED TV 32LE74SM,

 • Smart TV, HD, DVB-T / C / T2 / C, 32 "/ 80 cm, 1366x768,
 • Brightness 250 cd / m2, Contrast Ratio 1200: 1
 • Viewing angle 176 ° / 176 °
 • Response time 5 ms, HDMI 2,
 • Component 1, SCART 1, 1 VGA, 1 USB, Wi-Fi,
 • Hotel mode, en.kl.A Android 4.4 1GB / 8GB Dual core

Garancioni 24 muaj

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Televizor që ofron pamje origjinale, posedon kualitet të lartë dhe cilësi të ngjyrave që transmetohen.

Informata teknike:

LED TV 32LE74SM,

 • Smart TV, HD, DVB-T / C / T2 / C, 32 "/ 80 cm, 1366x768,
 • Brightness 250 cd / m2, Contrast Ratio 1200: 1
 • Viewing angle 176 ° / 176 °
 • Response time 5 ms, HDMI 2,
 • Component 1, SCART 1, 1 VGA, 1 USB, Wi-Fi,
 • Hotel mode, en.kl.A Android 4.4 1GB / 8GB Dual core

Garancioni 24 muaj

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim