Varese infinit

Hover over an image to enlarge

26.00
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
0365
Varese i personaizuar nga argjendi 925 -Trashesia 1mm -Zingjiri ka gjatesi standarde dhe mund te ngushtohet apo zgjerohet -Gravimet behen sipas porosise...
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Varese i personaizuar nga argjendi 925

-Trashesia 1mm

-Zingjiri ka gjatesi standarde dhe mund te ngushtohet apo zgjerohet

-Gravimet behen sipas porosise

-Produkti vjen ne nje kuti me nje cante nga letra

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim