Varese infinit

Hover over an image to enlarge

30.00
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
0326
Varese infinit. -Trashesia 1mm -Zingjiri ka gjatesi 45cm por mund te zgjatet ose shkurtohet sipas porosise -Vareses mund ti shtohen edhe pjese te...
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Varese infinit.

-Trashesia 1mm

-Zingjiri ka gjatesi 45cm por mund te zgjatet ose shkurtohet sipas porosise

-Vareses mund ti shtohen edhe pjese te tjera sipas porosise dhe paguhet extra

-Produkti vjen ne nje kuti dhe nje cante prej letre

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim