Zingjir ne forme V

Kurse
17%

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 30.00
25.00
Ju kurseni: €5.00
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
0315
  • Varese me plot stil.
  • Trashesia 1mm
  • Zingjiret kane gjatesi 355cm dhe 45cm por mund te zgjaten ose shkurtohen sipas porosise
  • Vareses mund ti shtohen edhe pjese te tjera sipas porosise dhe paguhet extra
  • Produkti vjen ne nje kuti dhe nje cante prej letre.

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

  • Varese me plot stil.
  • Trashesia 1mm
  • Zingjiret kane gjatesi 355cm dhe 45cm por mund te zgjaten ose shkurtohen sipas porosise
  • Vareses mund ti shtohen edhe pjese te tjera sipas porosise dhe paguhet extra
  • Produkti vjen ne nje kuti dhe nje cante prej letre.

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim