Fustan

Hover over an image to enlarge

80.00
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit

Fustan që ju bën të ndiheni rehat dhe të dukeni bukur

Fustani do të theksojë feminilitetin tuaj në sajë të materialit të saj të butë që bie rastësisht në lidhje me figurën tuaj.

Këshilla për mirëmbajtje:

  • Lani veçmas ose me ngjyra të ngjashme sepse zbehet ngjyra
  • Mos hiqni njollat lokale, të kthehet perbrenda për larje dhe hekurosje
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Fustan që ju bën të ndiheni rehat dhe të dukeni bukur

Fustani do të theksojë feminilitetin tuaj në sajë të materialit të saj të butë që bie rastësisht në lidhje me figurën tuaj.

Këshilla për mirëmbajtje:

  • Lani veçmas ose me ngjyra të ngjashme sepse zbehet ngjyra
  • Mos hiqni njollat lokale, të kthehet perbrenda për larje dhe hekurosje

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim