Fund OSKA

Hover over an image to enlarge

60.00
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit

Fundi do të theksojë feminilitetin tuaj në sajë të materialit të saj të butë që bie rastësisht në lidhje me figurën tuaj.

  • I pershtatshem per 4 stinet
  • Preferohet mbi moshen 25 vjeqare
  • Një plus shtesë është rripi i gjerë elastik i cili përshtatet me çdo bel

Fund që ju bën të ndiheni rehat dhe të dukeni bukur

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/ 24 orë në ditë, çdo ditë të javës.

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Fundi do të theksojë feminilitetin tuaj në sajë të materialit të saj të butë që bie rastësisht në lidhje me figurën tuaj.

  • I pershtatshem per 4 stinet
  • Preferohet mbi moshen 25 vjeqare
  • Një plus shtesë është rripi i gjerë elastik i cili përshtatet me çdo bel

Fund që ju bën të ndiheni rehat dhe të dukeni bukur

Këshilla për mirëmbajtje:

  • Lani veçmas ose me ngjyra të ngjashme sepse zbehet ngjyra
  • Mos hiqni njollat lokale, të kthehet perbrenda për larje dhe hekurosje


Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim