Zbardhues për flokë - Life Bleach

Qmimi origjinal: 11.10
10.00
Ju kurseni: €1.10
Ne stok
+

Life Bleach Powder – Zbardhuesi për flokë është një produkt i formuluar me komponentët që lejojnë veprimin me siguri absolute dhe me rezultate të shkëlqyera. Përdoret për zbardhimin e flokëve në nuancat e kërkuara dhe kombinohet me hidrogjenët nëvëllimet e dëshiruara.Hap ngjyrën e flokëve deri në 6 tone.

APLIKIMI: Përzihet një lugë 25 ml. për çdo 60 ml. hidrogjen(ujë të oksigjenuar).

Në dispozicion në 2 versione:

Bleach Powder Blue 500gr

Bleach Powder Ëhite 500gr

Shkalla e zbardhimit Uji i oksigjenuar(hidrogjeni) Koha e nevojshme e aplikimit

3-4 nuanca(tone) 20 vëllime(6%) 30min

4-5 nuanca (tone) 30 vëlime (9%) 30-40min

6 nuanca(tone) e më shumë 40 vëllimë(12%) 45min


— ose —

Blej permes telefonit

Description

Zbardhuesi për flokë është një produkt i formuluar me komponentët që lejojnë veprimin me siguri absolute dhe me rezultate të shkëlqyera. Përdoret për zbardhimin e flokëve në nuancat e kërkuara dhe kombinohet me hidrogjenët nëvëllimet e dëshiruara.Hap ngjyrën e flokëve deri në 6 tone.

APLIKIMI: Përzihet një lugë 25 ml. për çdo 60 ml. hidrogjen(ujë të oksigjenuar).

Në dispozicion në 2 versione:

Bleach Powder Blue 500gr

Bleach Powder White 500gr

Shkalla e zbardhimit Uji i oksigjenuar(hidrogjeni) Koha e nevojshme e aplikimit

3-4 nuanca(tone) 20 vëllime(6%) 30min

4-5 nuanca (tone) 30 vëlime (9%) 30-40min

6 nuanca(tone) e më shumë 40 vëllimë(12%) 45min

Gjatë aplikimit rekomandohet të përdoren dorëza të përshtatshme.

Reviews

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim
Produkte të ngjajshme
(0)
15.00 19.00 Ju kurseni: €4.00
(0)
22.00 29.90 Ju kurseni: €7.90
(0)
39.90 49.90 Ju kurseni: €10.00
Në të njejtin qmim!