Vivax ngrohëse uji WH-102BB

Hover over an image to enlarge

9.00
Nuk ka ne stok

Sasia minimale per "Vivax ngrohëse uji WH-102BB" eshte 1.

02356133
 • Ngrohëse e shpejt dhe e lehtë e ujit.
 • Informata teknike:
 • Vivax ngrohëse uji WH-102BB
 • Kapaciteti 1.0 liter,
 • Power 900-1100W,
 • Ngjyra: brown-beige,
 • Other filter, external water level indicator,
 • LED indicator, auto-shutdown,
 • Temperature protection
 • Garancioni 12 muaj.
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/ 24 orë në ditë, çdo ditë të javës.

Ngrohëse e shpejt dhe e lehtë e ujit.

Vivax ngrohëse uji WH-102BB

Informata teknike:

 • capacity 1.0 liter,
 • power 900-1100W,
 • color: brown-beige,
 • Other filter, external water level indicator,
 • LED indicator, auto-shutdown,
 • Temperature protection

Garancioni 12 muaj

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

 • Ngrohëse e shpejt dhe e lehtë e ujit.
 • Informata teknike:
 • Vivax ngrohëse uji WH-102BB
 • Kapaciteti 1.0 liter,
 • Power 900-1100W,
 • Ngjyra: brown-beige,
 • Other filter, external water level indicator,
 • LED indicator, auto-shutdown,
 • Temperature protection
 • Garancioni 12 muaj.
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/ 24 orë në ditë, çdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim
Produkte të ngjajshme
(0)
129.00 146.00 Ju kurseni: €17.00
(0)
17.50 26.25 Ju kurseni: €8.75
(0)
12.00 27.00 Ju kurseni: €15.00