JBL T450 BT

Hover over an image to enlarge

55.00
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
T450 BT WHT

Ndegjuese JBL me bluetooth te pershtashme per qdo lloj paijse qe ka mundesi te kyqjes permes opsionit bluetooth. Kohezgjatja e bateris eshte deri ne 11 ore. Ngjya e Bardhe.

  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Ndegjuese JBL me bluetooth te pershtashme per qdo lloj paijse qe ka mundesi te kyqjes permes opsionit bluetooth. Kohezgjatja e bateris eshte deri ne 11 ore. Ngjya e Bardhe.

  • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.


Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim