Vivax tablet TPC-800 Dual OS

Hover over an image to enlarge

109.00
Nuk ka ne stok

Sasia minimale per "Vivax tablet TPC-800 Dual OS" eshte 1.

02350935
 • Tablet Vivax multifunksional që posedon profile të veçanta përsonale dhe konfigurim të aplikacioneve për çdo përdorues.
 • Me madhësi kompakte dhe i lehtë për tu përdorur.
 • Informata teknike:
 • TPC-800 Dual OS, 8 in, IPS/PLS, 1280x800,
 • Quad Core, 1,33 GHz,
 • Windows 10 + Android 4.4, 2 GB, 32 GB

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

 • Blej Tablet Vivax multifunksional për një çmim të volitshëm.
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

 • Tablet Vivax multifunksional që posedon profile të veçanta përsonale dhe konfigurim të aplikacioneve për çdo përdorues.
 • Me madhësi kompakte dhe i lehtë për tu përdorur.
 • Informata teknike:
 • TPC-800 Dual OS, 8 in, IPS/PLS, 1280x800,
 • Quad Core, 1,33 GHz,
 • Windows 10 + Android 4.4, 2 GB, 32 GB

Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim