Vivax tablet TPC-803 3G

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 89.00
79.00
Ju kurseni: €10.00
Nuk ka ne stok

Sasia minimale per "Vivax tablet TPC-803 3G" eshte 1.

02350989
 • Posedon profile të veçanta përsonale dhe konfigurim të aplikacioneve për çdo përdorues.
 • Informata teknike:
 • TPC-802 3G gray, 8 ",IPS/PLS, 1280x800,
 • Cortex A7, MT8321, 1,3 GHz, Quad Core,
 • Android 6.0, 1 GB, 8 GB,
 • Kamera 2 Mpix / 0,3 Mpix, 3G, 802.11 b/g/n ,
 • Bluetooth 4.0
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Tablet me profile të veçanta përsonale dhe konfigurim të aplikacioneve për çdo përdorues.

Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

 • Posedon profile të veçanta përsonale dhe konfigurim të aplikacioneve për çdo përdorues.
 • Informata teknike:
 • TPC-802 3G gray, 8 ",IPS/PLS, 1280x800,
 • Cortex A7, MT8321, 1,3 GHz, Quad Core,
 • Android 6.0, 1 GB, 8 GB,
 • Kamera 2 Mpix / 0,3 Mpix, 3G, 802.11 b/g/n ,
 • Bluetooth 4.0
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim