❄Russell Hobbs Aparat per gatim dhe pjekje te bukes 18036-56

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 119.00
79.90
Ju kurseni: €39.10
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
18036-56

Specifika:

 • 450g, 700g & 1kg madhësia e bukës
 • Funksion i gatimit të bukës per 55 minuta
 • 12 funksione të programueshme
 • Tajmer programues për pjekje pas 13 orësh
 • Kombinime të programeve duke perfshirë bazikën, bukën Franceze, integrale, embëlsira, brume per pizza dhe xhem
 • Funksion për mbajtje të bukes të nxehtë për 1 orë
 • Kontroll të rregullueshëm të korës: e lehtë, e mesme ose e kaftë (me e pjekur)
 • Ena e pjekjes dhe tehet e perzierjes qe nuk ngjitën dhe qe hiqët për pastrim në makinë larëse të enëve
 • Dritare e gjerë për pamje Brenda dhe display LCD.
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/ 24 orë në ditë, cdo ditë të javës.
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Specifika:

 • 450g, 700g & 1kg madhësia e bukës
 • Funksion i gatimit të bukës për 55 minuta
 • 12 funksione të programueshme
 • Tajmer programues për pjekje pas 13 orësh
 • Kombinime të programeve duke perfshirë bazikën, bukën Franceze, integrale, embëlsira, brume per pizza dhe xhem
 • Funksion për mbajtje të bukes të nxehtë për 1 orë
 • Kontroll të rregullueshëm të korës: e lehtë, e mesme ose e kaftë (me e pjekur)
 • Ena e pjekjes dhe tehet e perzierjes qe nuk ngjitën dhe qe hiqët për pastrim në makinë larëse të enëve
 • Dritare e gjerë për pamje Brenda dhe display LCD.
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/ 24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim