❄Drejtues për flokë

Kurse
33%

Hover over an image to enlarge

Qmimi origjinal: 74.90
49.90
Ju kurseni: €25.00
Ne stok
+

— ose —

Blej permes telefonit
S5525

Specifika:

 • Mbeshtjellje me qeramike ultra të avansuar
 • Display digjital 150 deri 230ºC
 • LCD kycje & Turbo Boost
 • Nxehje e shpejtë e gatshme në 15 sekonda
 • Pllaka të gjata 110 x 45mm të gjera
 • Pllake të lemuar për rreshqitje superiore
 • Vegëz varëse për deponim
 • Voltazhe mbarëbotërore
 • Fikje automatike pas 60 minutash
 • Gajtan rrotullues
 • Qante rezistente ndaj nxehtesisë
 • 2 vite Garancion.
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.
Metodat e pageses:
     
Polica e kthimit:

Produkti mund te kthehet nese nuk eshte njesoj siq eshte pershkuar.

Specifika:

 • Mbeshtjellje me qeramike ultra të avansuar
 • Display digjital 150 deri 230ºC
 • LCD kycje & Turbo Boost
 • Nxehje e shpejtë e gatshme në 15 sekonda
 • Pllaka të gjata 110 x 45mm të gjera
 • Pllake të lemuar për rreshqitje superiore
 • Vegëz varëse për deponim
 • Voltazhe mbarëbotërore
 • Fikje automatike pas 60 minutash
 • Gajtan rrotullues
 • Qante rezistente ndaj nxehtesisë
 • 2 vite Garancion.
 • Për ndihmë rreth porosisë na kontaktoni në 038 60 50 60 çdo ditë pune nga ora 8:00 - 20:00 dhe të shtuneve nga ora 9:00-14:00 ose na shkruani në Facebook https://www.facebook.com/fafirks/24 orë në ditë, cdo ditë të javës.

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim
Produkte të ngjajshme
(0)
39.90 47.90 Ju kurseni: €8.00
(0)
34.90 37.90 Ju kurseni: €3.00
(0)
34.90 42.90 Ju kurseni: €8.00